Author: admin

 • February 15, 2024
 • admin

Mbushje,rrafshime,germime e betonime

Mbushje  e rrafshime 110 000m3 ne 80 000 m2 toke,Germime,betonime themelesh 45 000 m2...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

Veçoritë e shtëpive moderne

Edhe pse shtëpitë klasike nuk do të dalin kurrë nga moda, është gjithmonë mirë t’i shtoni shtëpisë tuaj pak tipare bashkëkohore. Është bërë një zgjedhje shumë popullore si për ndërtuesit ashtu edhe për blerësit e shtëpive që të ndërthuret teknologjia dhe dizajni klasik për një jetë sa më komode. Disa...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

Siguroni shtëpinë perfekte për familjen tuaj

Jepini familjes suaj shtëpinë më të mirë që meritojnë. Çdokush dëshiron t’i ofrojë familjes së tij më të mirën dhe e njëjta gjë ndodh dhe kur bëhet fjalë për blerjen e një shtëpie. Çdo familje është e veçantë dhe me kërkesa specifike, por janë disa karakteristika që çdo banesë duhet...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

Veçoritë e shtëpive moderne

Edhe pse shtëpitë klasike nuk do të dalin kurrë nga moda, është gjithmonë mirë t’i shtoni shtëpisë tuaj pak tipare bashkëkohore. Është bërë një zgjedhje shumë popullore si për ndërtuesit ashtu edhe për blerësit e shtëpive që të ndërthuret teknologjia dhe dizajni klasik për një jetë sa më komode. Disa...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

New Policy For Protect Workers In Contrusction Industrial

To mark the first UK show of artist Henri Barande, graphic designer Pavel Murren and German studio Schultzschultz have created The Lodge Wooden This response is important for our ability to learn from mistakes, but it also gives rise to self-criticism, because it is part of the threat-protection system. In...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

New Construction Technology

To mark the first UK show of artist Henri Barande, graphic designer Pavel Murren and German studio Schultzschultz have created The Lodge Wooden This response is important for our ability to learn from mistakes, but it also gives rise to self-criticism, because it is part of the threat-protection system. In...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

The Amazing Of Roof With Wood’s Structure By Ron Architect

To mark the first UK show of artist Henri Barande, graphic designer Pavel Murren and German studio Schultzschultz have created The Lodge Wooden This response is important for our ability to learn from mistakes, but it also gives rise to self-criticism, because it is part of the threat-protection system. In...

Full Article
 • February 15, 2018
 • admin

Launch Project UK Railway Roar

To mark the first UK show of artist Henri Barande, graphic designer Pavel Murren and German studio Schultzschultz have created The Lodge Wooden This response is important for our ability to learn from mistakes, but it also gives rise to self-criticism, because it is part of the threat-protection system. In...

Full Article
 • February 10, 2018
 • admin

Trendet më të fundit të shtëpive

Nëse po planifikoni të blini apo ndërtoni një shtëpi, duhet të jeni në kontakt me trendët më të fundit të dizajnit të shtëpive This response is important for our ability to learn from mistakes, but it also gives rise to self-criticism, because it is part of the threat-protection system. In...

Full Article

Shtëpia perfekte për familjen tuaj

Jepini familjes suaj shtëpinë më të mirë që meritojnë. Çdokush dëshiron t’i ofrojë familjes së tij më të mirën dhe e njëjta gjë ndodh dhe kur bëhet fjalë për blerjen e një shtëpie. Çdo familje është e veçantë dhe me kërkesa specifike, por janë disa karakteristika që çdo banesë duhet...

Full Article